Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Pisuchpen R$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Pisuchpen R. Simulation for production line balancing of a large-sized frozen chicken manufacturer [Електронний ресурс] / R. Pisuchpen, P. Ongkunaruk // Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 3. - С. 397-406. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ape_2016_3_47 Мета роботи - підвищити продуктивність виробництва мороженого м'яса курки на прикладі великого виробника в Таїланді. Надано 4 авторські моделі процесу виготовлення м'яса. Чинну систему виробництва порівняно з 4-а змодельованими в програмі "Arena". У межах чинної системи можна було б скоротити кількість робочих на деяких станціях і таким чином зменшити витрати на заробітну плату, однак загальний час виробництва в такому випадку не зменшується. При впровадженні ж логіки Кайдзен можна об'єднати дві станції в одну. І таким чином скорочуються і час на обробку м'яса, і кількість співробітників. У запропонованому варіанті кількість робітників скорочено на 11 осіб, а заощадження на заробітних платах становить 279,840 бат на рік.
|
|
|